Facebook

ABS sensoren FORD TAUNUS 15M Turnier

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 15M Turnier

ABS-sensor op uw FORD TAUNUS 15M Turnier uitlezen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

De werking van een ABS-sensor

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.