FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FORD TAUNUS 17M

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 17M

ABS-sensor op uw FORD TAUNUS 17M uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACALFA ROMEOLAMBORGHINI. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Zelf monteren ABS-sensor

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.