Facebook

ABS sensoren FORD TAUNUS 17M

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 17M

De werking van een ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TAUNUS 17M komen.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLAND ROVERRENAULTLADA. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.