Facebook

ABS sensoren FORD TAUNUS 17M Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 17M Coupé

Zelf monteren ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD TAUNUS 17M Coupé.

De werking van een ABS-sensor

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.