Facebook

ABS sensoren FORD TAUNUS 17M

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 17M

Zelf monteren ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD TAUNUS 17M. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.