FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FORD TAUNUS 17M Turnier

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 17M Turnier

ABS-sensor op uw FORD TAUNUS 17M Turnier uitlezen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSDAEWOOINFINITIDODGE. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

De werking van een ABS-sensor

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.