Facebook

ABS sensoren FORD TAUNUS 20M

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 20M

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TAUNUS 20M komen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDBMWNISSAN. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren.

Zelf monteren ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.