FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FORD TAUNUS 20M Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS 20M Coupé

Zelf monteren ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

ABS-sensor op uw FORD TAUNUS 20M Coupé uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOGMCDSINFINITIISUZUOLDSMOBILE.

De werking van een ABS-sensor

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.