Facebook

ABS sensoren FORD TAUNUS ´80 Turnier

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TAUNUS ´80 Turnier

De werking van een ABS-sensor

Elke FORD TAUNUS ´80 Turnier heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.