Facebook

ABS sensoren FORD TRANSIT Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.1991 tot 06.1994
66
90
Bestelwagen
Vanaf 09.1991 tot 06.1994
72
98
Bestelwagen
Vanaf 05.1991 tot 06.1994
51
70
Bestelwagen
Vanaf 05.1991 tot 06.1994
59
80
Bestelwagen
Vanaf 10.1992 tot 06.1994
63
85
Bestelwagen
Vanaf 05.1991 tot 06.1994
74
101
Bestelwagen

ABS sensoren FORD TRANSIT Bestelwagen

ABS-sensor op uw FORD TRANSIT Bestelwagen uitlezen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zelf monteren ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.