Facebook

ABS sensoren FORD TRANSIT Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.1994 tot 03.2000
84
114
Bus

ABS sensoren FORD TRANSIT Bus

ABS-sensor op uw FORD TRANSIT Bus uitlezen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Pagid, TRW, Brembo, ATE, Jurid, ABS, Bendix, Textar, Lucas, Bosch en Zimmermann Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

De werking van een ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.