FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren FORD TRANSIT Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren FORD TRANSIT Bus

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

ABS-sensor op uw FORD TRANSIT Bus uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.