Facebook

ABS sensoren FORD TRANSIT CONNECT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2002 tot 12.2013
85
116
Hatchback/limousine
Vanaf 06.2002 tot 12.2013
85
116
Hatchback/limousine
Vanaf 06.2002 tot 12.2013
55
75
Hatchback/limousine
Vanaf 06.2002 tot 12.2013
66
90
Hatchback/limousine
Vanaf 08.2006 tot 12.2013
81
110
Hatchback/limousine

ABS sensoren FORD TRANSIT CONNECT

ABS-sensor op uw FORD TRANSIT CONNECT uitlezen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

De werking van een ABS-sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINFORDDAFPONTIACPEUGEOT. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen.

Zelf monteren ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.