Facebook

ABS sensoren FORD TRANSIT CUSTOM V362 Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?

ABS sensoren FORD TRANSIT CUSTOM V362 Bestelwagen

Zelf monteren ABS-sensor

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TRANSIT CUSTOM V362 Bestelwagen komen.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

De werking van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.