Facebook

ABS sensoren FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.1991 tot 08.1994
72
98
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 04.1991 tot 07.1994
66
90
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 09.1991 tot 08.1994
59
80
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 09.1991 tot 08.1994
51
69
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 11.1992 tot 08.1994
63
85
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 09.1991 tot 08.1994
74
100
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis

ABS-sensor op uw FORD TRANSIT Open laadbak/ Chassis uitlezen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKLEXUSLAND ROVER. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

De werking van een ABS-sensor

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.