Facebook

ABS sensoren FORD TRANSIT V363 Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2013 tot 12.2018
114
155
Bestelwagen
Vanaf 08.2013 tot 12.2018
92
125
Bestelwagen
Vanaf 08.2013 tot 12.2018
74
100
Bestelwagen

ABS sensoren FORD TRANSIT V363 Bestelwagen

ABS-sensor op uw FORD TRANSIT V363 Bestelwagen uitlezen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

De werking van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.