Facebook

ABS sensoren FORD TRANSIT V363 Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren FORD TRANSIT V363 Bus

De werking van een ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Elke FORD TRANSIT V363 Bus heeft een eigen VIN-nummer. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

ABS-sensor op uw FORD uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Zelf monteren ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.