Facebook

ABS sensoren FORD TRANSIT V363 Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.2013 tot 03.2016
74
100
Open laadbak/ Chassis
08.2013 tot 03.2016
92
125
Open laadbak/ Chassis
08.2013 tot 03.2016
114
155
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren FORD TRANSIT V363 Open laadbak/ Chassis

De werking van een ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD TRANSIT V363 Open laadbak/ Chassis past. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.