Facebook

ABS sensoren HONDA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren HONDA

Zelf monteren ABS-sensor

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDPEUGEOTVW VOLKSWAGENIVECO.

De werking van een ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via AfterPay, overboeking, iDeal en MisterCash Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31107
25,68
61,13
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31408
49,20
117,14
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31108
25,68
61,13
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30814
26,15
62,26
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30840
24,04
57,24
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30839
24,04
57,24
incl. BTW