FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren HONDA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de HONDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTVW VOLKSWAGENFORDDAIHATSUSSANGYONGKIA. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.