Facebook

ABS sensoren HONDA ACCORD III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA ACCORD III

De werking van een ABS-sensor

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA ACCORD III, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw HONDA uitlezen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Zelf monteren ABS-sensor

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINSUBARULOTUSLANCIABUICK. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.