Facebook

ABS sensoren HONDA ACCORD IV Aerodeck

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA ACCORD IV Aerodeck

ABS-sensor op uw HONDA ACCORD IV Aerodeck uitlezen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Elke HONDA heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.