FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren HONDA ACCORD V Aerodeck

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA ACCORD V Aerodeck

Zelf monteren ABS-sensor

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIMASERATIINFINITIOLDSMOBILEDAIHATSU. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

De werking van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA ACCORD V Aerodeck komen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.