Facebook

ABS sensoren HONDA ACCORD V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA ACCORD V

ABS-sensor op uw HONDA ACCORD V uitlezen

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Elke HONDA heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.