Facebook

ABS sensoren HONDA ACCORD V Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA ACCORD V Coupé

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Lucas, TRW, Rofren en Textar

ABS-sensor op uw HONDA ACCORD V Coupé uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

De werking van een ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.