Facebook

ABS sensoren HONDA ACCORD VI Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.1999 tot 12.2002
85
116
Hatchback
Vanaf 12.1999 tot 12.2002
100
136
Hatchback
Vanaf 12.1999 tot 12.2002
108
147
Hatchback
Vanaf 12.1999 tot 10.2000
77
105
Hatchback
Vanaf 11.2000 tot 12.2002
113
154
Hatchback

ABS sensoren HONDA ACCORD VI Hatchback

Zelf monteren ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA ACCORD VI Hatchback komen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensor op uw HONDA uitlezen

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACLANCIAFORD.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.