Facebook

ABS sensoren HONDA ACCORD VIII Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07.2008 tot heden
115
156
Stationwagen
07.2008 tot heden
148
201
Stationwagen

ABS sensoren HONDA ACCORD VIII Stationwagen

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS-sensor op uw HONDA ACCORD VIII Stationwagen uitlezen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAIVECOALFA ROMEODSMGDAF.

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.