FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren HONDA CIVIC I Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA CIVIC I Hatchback

ABS-sensor op uw HONDA CIVIC I Hatchback uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUBEDFORDINFINITI. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Je kunt bij ons betalen via PayPal, overboeking, AfterPay en iDeal De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.