Facebook

ABS sensoren HONDA CIVIC II Shuttle

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA CIVIC II Shuttle

Zelf monteren ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA CIVIC II Shuttle.

ABS-sensor op uw HONDA uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637