FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren HONDA CIVIC IV Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA CIVIC IV Hatchback

ABS-sensor op uw HONDA CIVIC IV Hatchback uitlezen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen.

De werking van een ABS-sensor

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFHYUNDAIHONDA.