FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren HONDA CIVIC V Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA CIVIC V Coupé

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensor op uw HONDA CIVIC V Coupé uitlezen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.