Facebook

ABS sensoren HONDA CIVIC VII Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02.2001 tot 09.2005
81
110
Hatchback

ABS sensoren HONDA CIVIC VII Hatchback

ABS-sensor op uw HONDA CIVIC VII Hatchback uitlezen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETKIAMITSUBISHISEAT. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Producten
ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31661
29,03
50,93
incl. BTW