Facebook

ABS sensoren HONDA CIVIC VIII Hatchback

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2008 tot heden
73
100
Hatchback
09.2005 tot heden
103
140
Hatchback

ABS sensoren HONDA CIVIC VIII Hatchback

De werking van een ABS-sensor

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Textar, Brembo, Pagid, Bosch, Jurid, Bendix, Rofren, TRW, Zimmermann en Lucas Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Zelf monteren ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA CIVIC VIII Hatchback komen.

ABS-sensor op uw HONDA uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACSMARTMINIDS.