Facebook

ABS sensoren HONDA CIVIC VIII Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2005 tot heden
84
114
Sedan
Vanaf 09.2005 tot heden
92
125
Sedan
Vanaf 09.2005 tot 02.2012
103
140
Sedan

ABS sensoren HONDA CIVIC VIII Sedan

De werking van een ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGRENAULTDS.

Zelf monteren ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS-sensor op uw HONDA CIVIC VIII Sedan uitlezen

Elke HONDA heeft een eigen VIN-nummer. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30840
26,06
62,06
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30839
24,36
55,36
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 30841
26,06
68,59
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.