Facebook

ABS sensoren HONDA CR-V III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.2007 tot heden
125
170
SUV
06.2006 tot heden
124
168
SUV
09.2006 tot heden
124
168
SUV

ABS sensoren HONDA CR-V III

De werking van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Zelf monteren ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

ABS-sensor op uw HONDA CR-V III uitlezen

Wij controleren altijd bij de HONDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIMGROVER.