Facebook

ABS sensoren HONDA CR-Z

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2010 tot heden
84
114
Coupé
Vanaf 11.2012 tot heden
89
121
Coupé
Vanaf 09.2010 tot 12.2013
91
124
Coupé

ABS sensoren HONDA CR-Z

ABS-sensor op uw HONDA CR-Z uitlezen

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

De werking van een ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke HONDA heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVSAABFIAT.

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren en Jurid

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.