Facebook

ABS sensoren HONDA HR-V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.1999 tot heden
77
105
SUV
Vanaf 03.1999 tot heden
77
105
SUV
Vanaf 10.1999 tot 09.2005
91
124
SUV

ABS sensoren HONDA HR-V

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensor op uw HONDA HR-V uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINPONTIACDODGEGMCTESLAMITSUBISHI.

Zelf monteren ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31293
33,13
82,82
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31294
33,13
84,95
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31293
33,13
82,82
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.