Facebook

ABS sensoren HONDA INSIGHT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2009 tot heden
65
88
Hatchback
Vanaf 04.2009 tot heden
73
99
Hatchback

ABS sensoren HONDA INSIGHT

Zelf monteren ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTSKODALAND ROVERDAF. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA INSIGHT past.

De werking van een ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensor op uw HONDA uitlezen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30822
30,15
73,54
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31339
28,08
66,87
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.