FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren HONDA LEGEND I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA LEGEND I

ABS-sensor op uw HONDA LEGEND I uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIALDVFERRARIDSCHEVROLET. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

De werking van een ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Brembo Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf monteren ABS-sensor

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.