Facebook

ABS sensoren HONDA LEGEND II Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA LEGEND II Coupé

De werking van een ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensor op uw HONDA LEGEND II Coupé uitlezen

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zelf monteren ABS-sensor

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODADAEWOOLEXUS. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.