FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren HONDA LEGEND II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA LEGEND II

De werking van een ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA LEGEND II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?