FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren HONDA LEGEND III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA LEGEND III

De werking van een ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen.

ABS-sensor op uw HONDA LEGEND III uitlezen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Zelf monteren ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.