FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren HONDA NSX I Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA NSX I Cabriolet

ABS-sensor op uw HONDA NSX I Cabriolet uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSDAIHATSUFERRARI. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Brembo, Pagid, Textar, Zimmermann, Bendix, TRW, Jurid, ATE, Bosch, Lucas en Rofren Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.