Facebook

ABS sensoren HONDA PRELUDE I Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA PRELUDE I Coupé

ABS-sensor op uw HONDA PRELUDE I Coupé uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTMGDACIAISUZU. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.