Facebook

ABS sensoren HONDA PRELUDE II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA PRELUDE II

Zelf monteren ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA PRELUDE II. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

De werking van een ABS-sensor

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCCADILLACVW VOLKSWAGEN.

ABS-sensor op uw HONDA uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Je kunt bij ons betalen via overboeking, AfterPay en PayPal Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.