Facebook

ABS sensoren HONDA PRELUDE III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA PRELUDE III

Zelf monteren ABS-sensor

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

De werking van een ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS-sensor op uw HONDA PRELUDE III uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.