FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren HONDA PRELUDE IV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HONDA PRELUDE IV

Zelf monteren ABS-sensor

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de HONDA PRELUDE IV dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensor op uw HONDA uitlezen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Rofren, ABS en Pagid

De werking van een ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.