Facebook

ABS sensoren HONDA STREAM

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2001 tot 09.2006
92
125
MPV
Vanaf 05.2001 tot 09.2006
115
156
MPV

ABS sensoren HONDA STREAM

ABS-sensor op uw HONDA STREAM uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERHONDALAMBORGHINI. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

De werking van een ABS-sensor

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.