Facebook

ABS sensoren HYUNDAI ACCENT I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.1994 tot 01.2000
44
60
Hatchback
Vanaf 10.1994 tot 01.2000
55
75
Hatchback
Vanaf 10.1994 tot 01.2000
62
84
Hatchback
Vanaf 10.1994 tot 01.2000
65
88
Hatchback
Vanaf 12.1995 tot 01.2000
73
99
Hatchback

ABS sensoren HYUNDAI ACCENT I

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS-sensor op uw HYUNDAI ACCENT I uitlezen

Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

De werking van een ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTSEATFORD. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.