Facebook

ABS sensoren HYUNDAI ACCENT III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.2005 tot 11.2010
71
97
Hatchback
Vanaf 11.2005 tot 11.2010
81
110
Hatchback
Vanaf 11.2005 tot 11.2010
82
112
Hatchback

ABS sensoren HYUNDAI ACCENT III

Zelf monteren ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

De werking van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI ACCENT III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensor op uw HYUNDAI uitlezen

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.