Facebook

ABS sensoren HYUNDAI ACCENT IV Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 11.2010 tot 12.2017
80
109
Sedan
Vanaf 11.2010 tot heden
74
101
Sedan
Vanaf 03.2011 tot 12.2013
79
107
Sedan
Vanaf 11.2010 tot heden
90
122
Sedan
Vanaf 11.2010 tot heden
91
123
Sedan

ABS sensoren HYUNDAI ACCENT IV Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

De werking van een ABS-sensor

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI ACCENT IV Sedan past. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensor op uw HYUNDAI uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.